مشاوره حقوقی رایگان - حضانت و نفقه فرزند

سلام من یه بچه دو ساله دارم که از طریق اسپرم اهدایی باردارشدم. تخمک از خودم بود. همسرم قدرت باروری و رابطه جنسی ندارن. در صورت طلاق میتونم حضانتش رو بگیرم؟ نفقه فرزندم با خودمه یا همسرم؟

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام. اگر نوع بارداری شما به شکلی باشد که همسرتان پدر بچه محسوب نگردد حضانت و نگهداری بچه بعد از طلاق میتواند با شما باشد