مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خسارات

با سلام یک فقره انشعاب اب و فاضلاب درخواست نمودیم پس از طی تمام مراحل قانونی انشعاب حفر و نصب و وصل گردید بر اثر عدم ترمیم اسفالت توسط شهرداری اب باران به زیر زمین نفوذ و همسایه کاسب در زیر زمین را دچار زیان کرده همسایه از بنده شکایت نموده است راهکار چیست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تامین دلیل نمایید تا مشخص شود خسارت از کجاست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر خسارات زیاد است در باب مسئولیت مدنی آن را می‌بریم و بررسی می‌کنیم تماس بگیریم