مشاوره حقوقی رایگان - استماع گواهی گواهان

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز و محترم
در پرونده دادخواست اثبات عقد بیع و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت وراث یکی از وراث بعد از سه جلسه وقت رسیدگی نامه‌ای به دادگاه زده و دادگاه هم در اطلاع رسانی پرونده نوشته: وقت رسیدگی به لحاظ استماع گواهی گواهان تجدید و به وقت نظارت به تاریخ 1402/5/1 تغییر کرد. میخواستم بدونم چه نامه‌ای به دادگاه زده و معنی این وقت نظارت استماع گواهی گواهان چیست؟

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
احتمالا گواهانی جهت اثبات یا رد موضوعی به دادگاه معرفی نموده اند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقت نظارت مربوط به خود شعبه است.
حضورا از طریق شعبه می توانید موضوع را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
درخواست استماع شهادت شهود شده است و دادگاه موافقت کرده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حضور تشریف ببرید شعبه برنامه را مطالعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وقت نظارت متعلق به شعبه است شما اگر شاهدی دارید برای شهادت معرفی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وقت نظارت مربوط به شعبه است
شهود خویش را معرفی نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام وقت نظارت مربوط به شعبه می‌باشد بهتر است شهود خود را معرفی کنید وحضوری مراجعه نمایید