مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در مالکیت املاک (زمین)

با سلام و احترام
تعاونی مخابرات شیراز حدود 200 عدد پلاک (زمین مسکونی) به اشخاص حقیقی فروخته و بدلیل اینکه منابع طبیعی شیراز اعلام کرده که این زمینها جزء منابع ملی هست (از حدود 4 سال پیش)، تعاونی از حدود دو سال پیش شکایت کیفری کرده ولی هنوز قاضی رای رو صادر نکرده و ظاهرا خیلی اهمیتی به پرونده داده نمیشه.
میخواستم ببینم چجوری و از چه طریقی میشه بعنوان یک اهرم فشار روند پیگیری پرونده رو با جدیت بیشتر دنبال کرد؟
منظورم این هست برای اینکه روند به نتیجه رسیدن پرونده رو بتونیم تسریع کنیم چه پیشنهادی دارید؟
ممنون

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

به دادگستری کل مراجعه کنید