مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال و چک

سلام . من به شخصی بابت چندین فقره چک به تاریخ های مدت دار بدهکارم که تعدادی از این چک ها را برگشت زده و اجرا گذاشته من مالی جز یک باب مغازه که پیش فروش شده بود قبل از اجرا خریداری کردم ولی هنوز تحویل نگرفتم و فقط یه قول نامه عادی دارم ایا طلب کار میتواند ان مغازه من را توقیف کند؟ اگر فروشنده مغازه بیاید شهادت دهد که من به این اقا یعنی من مغازه دادم و هنوز تحویل نداده طلب کار میتواند مغازه توقیف کند ؟ ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

یک وکیل

هر مالی از شما را که به اجرای احکام معرفی کنند قابل توقیف هست