مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ابلاغ به کفیل مجهول المکان

با سلام و احترام
طی دعوای مالی بعد از بازداشت فرد متهم ایشان با کفالت آزاد شدند. اما بعد از نهایی شدن رای دادگاه متهم و کفیل شان هر دو مجهول المکان شده و نه به متهم جهت دریافت وجه و نه کفیل جهت استرداد متهم و یا دریافت وجه دسترسی وجود ندارد.
بنده از دادگاه درخواست کردم از فیش حقوقی کفیل که به دادگاه تسلیم کرده بود مبلغ مورد نظر کسر شود ، ولی قاضی اجرای حکم بیان کرده است باید رای به کفیل ابلاغ شده تا بتوان از ایشان وجه را دریافت کرد.
بنده در دادخواستم عنوان کرده بودم رای به دبیرخانه سازمانی که فیش حقوقی از انجا صادر شده است تسلیم گردد که قاضی آن را رد کرده است
درحال حاضر که متهم فراری است و ادرس ندارد و کفیل وی نیز ادرسش را تغییر داده است چه راهکار دیگری برای ابلاغ رای و یا دریافت وجه وجود دارد
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

به همان مرجع قضایی باید مراجعه کنید