مشاوره حقوقی رایگان - اخلال در نظم عمومی، تخریب، تمرد نسبت به مامورین حین انجام وظیفه

با سلام بنده حدود یک ماه پیش دستگیر شدم و با قرار بازداشت راهی زندان شدم سپس با قید وثیقه دارای آزادی موقت هستم و اتهام بنده شامل اخلال در نظم عمومی،تخریب و تمرد نسبت به ماموران حین انجام وظیفه است میخواستم ببینم با داشتن رضایت از سوی مامورین احتمالا حکم بنده چیست در ضمن بگویم بنده 19 سال سن دارم و بدون سابقه ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

قابل پیش بینی نیست. اما مجازات قانونی این موارد حبس است