مشاوره حقوقی رایگان - اخلال در نظم عمومی

با سلام خسته نباشید. بنده سال پیش خانواده همسرم به خانه بنده حمله ور شدن که منم بلافاصله به 110زنگ زدم بهد چند دقیقه از کلانتری تماس گرفتن گفتن خودتون بیاید مامور نداریم بند هم بلافاصله رفتم تا رسیدم دم در کلانتری به من حمله کردن وا ما رو بردن کلانتری الا اخلال در نظم عمومی زدن شاهدم بردم که دفاع از خود انجام دادم ولی قاضی بدوی اصلا توجه نکردن حتی فیلم که بهم حمله کردن جلو در دارم الا 6ماه حبس تعزیری و شلاق برام نوشته امکان این هست تجدید نظر قبول کند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید تجدیدنظر خواهی کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله حتما دفاع کنید و حتی میتوانید شاهد معرفی کنید

مهدي  رحيمي فتحكوهي

جناب آقای مهدي رحيمي فتحكوهي :

دادگاه تجدید نظر می تواند مجازات شما را تخفیف دهد چنانچه شرایطش را داشته باشی

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
نتیجه تجدید نظر قابل پیش بینی نیست . با توجه به مستندات از خود دفاع کنید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پرونده کامل نیاز به بررسی دارد پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید