مشاوره حقوقی رایگان - تعهد به انتقال ملک

سلام. مردی در شورا روستا تعهد کتبی داده که اگر دوباره به سمت اعتیاد برگرده خونه ای ک تو روستا داره و توش زندگی میکنن( بدون سند هست) ب همسر و فرزندانش منتقل بشه... این تعهد معتبره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر به نظر بنده این تعهد اعتباری ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد آن حائز اهمیت است
اری معتبر است
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر انتقال با زور اجبار پذیرفته نیست مگر اینکه خودش با میل بپذیرد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بله معتبر هست ولی چنانچه با میل انجام نداد و دوباره به اعتیاد رجوع کرد جهت اثبات و انجام تعهد باید به دادگاه رجوع کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این نوع تعهدات و بطور کلی تعهدات محضری مبنا و منشأ قانونی ندارد و یک اشتباه مصطلح است که در سطح جامعه رواج پیدا کرده است. بنابراین چنین تعهدی نمی‌تواند سلب مالکیت از خانه کند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر چنین تعهداتی الزام آور نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در این تعهد نامه اراده و خواست و رضایت دو طرف باشد معتبر است . اصل ازادی قراردادها ان را مورد قبول میداند

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که اعتیاد ایشان اثبات شود میتوان الزام ایشان به انجام تعهد را خواست

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

بستگی به تعهد و نوشته داره اگه بیع معلق یا مشروط باشد بله تعلق می گیرد ولی اگر در حد یه تعهد باشد که بایستی در دادگاه طرح دعوی نماید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

صرف این تعهدخیر، انتقال اموال به غیر می بایست شرایط قانونی داشته باشد . اصلی ترین آن قصد ورضا به انتقال مال

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به مفاد آن دارد به نظر ضمانت اجرایی ندارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورت طرح دعوا بعید است قضات تعهد را معتبر بدانند بستگی به اوضاع و احوال پرونده و دفاعیات طرفین نیز دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در صورتی که تعهد به انتقال ملک به نام همسر و فرزندان به صورت کتبی و با امضای شخص مذکور و شورای روستا انجام شده باشد، این تعهد به عنوان یک تعهد معتبر در نظر گرفته می‌شود. با این حال، برای اطمینان از اینکه این تعهد قابل اجراست، بهتر است که شما به عنوان فردی که این تعهد را دریافت کرده، درخواست دریافت یک نسخه از این تعهد کتبی را از شورای روستا بکنید. همچنین، برای اجرای این تعهد، باید شرایط و مقررات مربوطه را رعایت کرد و از ظرفیت مالی برای انتقال ملک به نام همسر و فرزندانتان مطمئن شوید.

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

با سلام از طرق دادگاه درخواست انجام تعهد را نمایید