مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه تصادف

پرونده تصادف منجر به جرح اینجانب از ابتدا در شورای حل اختلاف مطرح شده و پزشکی قانونی لیست اعضائ آسیب دیده بدون تعیین درصد به شورا فرستاده و شورا طی نامه ای جهت پرداخت دیه به شرکت بیمه معرفی کرده ایا روند پرداخت درست است یا نیاز به پیگیری از کانال دیگری هم هست؟
باتشکر

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

در صورت صدور دادنامه از شورا و صدور اجرائیه ؛ نیاز به پیگیری نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بیمه اعلام شده باشد بیمه طبق نظریه پزشکی قانونی باید دیه را پرداخت کند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نه شرکت میزان دیه تعیین شده را پرداخت میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیاز به پیگیری نمیباشد مراحل طی می‌شود اما می‌توانید حضور آن روند آن مطلع شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند روند پیگیری شود درست است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر به نظر پزشک قانونی اعتراض نداشته اید روال دادرسی درست پیش رفته است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شرکت میزان دیه تعیین شده را پرداخت میکند