مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار

من راننده ماشین سنگین هستم و تمام کرایه ها به حساب من واریز می‌شود و سپس با صاحب ماشین حساب میکنیم
قاضی اعسار من را به دلیل کارکرد حساب‌های بانکی رد کرده است چگونه می توانم اثبات کنم که توان پرداخت یکجا را ندارم

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
در صورتیکه با صاحب کار قرارداد دارید و پول ها بصورت مجموعی به حساب ایشان واریز میگردد با تنظیم لایحه و دفاع مناسب امکان قبول اعسار شما در دادگاه تجدید نظر وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام،پرینت واریز به کارت صانب ماشین را ارایه دهید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تجدید نظر کنید و با دلیل و مدرک ثابت کنید آن مبلغ و گردش مالی تماما مربوط به شما نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در مهلت تقاضای تجدید نظر خواهی کنید و مدارک رانسبت به ادعای خود ارایه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر معاونت اطلاعات باقی می‌توانید اعتراض کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با شهادت صاحب ماشین و پرینت واریز پول ها به حساب وی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مستند و مستدل بدان معترض شوید

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

سلام در مهلت مقرر تجدیدنظرخواهی نمایید و صاحب ماشین به عنوان شاهد در دادخواست مطرح نمایید و تمامی پرینت حساب خود و واریز هایی که شما برای صاحب ماشین نموده اید را ضمیمه کنید و می توانید قرارداد فی مابین خودتان و صاحب ماشین را پیوست کنید که تمامی موارد بایستی توسط وکیل تنظیم و دفاع انجام شود تا اعسارتان به اثبات برسد

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
با استناد به شهادت صاحب ماشین و پیرینت واریز وجه با حساب ایشان ثابت کنید که معطر هستید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تقاضای ارجاع به کارشناس حسابرسی را نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

پرینت واریزی برای صاحب ماشین را ارائه دهید وصاحب ماشین را شاهد بگیرید