مشاوره حقوقی رایگان - اتهام ترويج سكه قلب

سلام

من در مراسم عقدم، یک عدد ربع بهار هدیه گرفتم. برای فروش سکه به صرافی که ربع سکه را پلمپ کرده بود مراجعه کردم و بدون بررسی اعلام کردند سکه جعلی است و با پلیس تماس گرفتند. بعد از مراجعه به کلانتری ابتدا صرافی اعلام کرد سکه جعلی است ولی در ادامه بیان کردند پلمپ صرافی جعلی است و از جعلی بدون سکه اطمینان ندارند و اعلام کردند با پانچ کردن پلمپ رضایت خواهند داد. بعد از مراجعه به دادسرا پرونده ای با اتهام ترويج سكه قلب برای من تشکیل شده است. برای رفع اتهام چه کاری باید انجام بدهم؟ اگر فروشنده سکه پیدا نشود من مجرم خواهم بود؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما دفاعیات خود را هر آنچه که وجود داشته است بگویید و شهود خود را حاضر کنید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
جرم ترویح سکه قلب نیازمند تکرار عمل می باشد ؛ با توجه به اهمیت موضوع جرم ؛ حتما با وکیل مشورت نمائید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
بر عدم اطلاع خود تکیه کنید، بهتر استوکیل بگیرید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با دلیل و مدرک هدیه بودن این سکه را اثبات کنید البته در آن صورت کسی که هدیه را به شما داده است تحت تعقیب قرار می گیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به هر صورت با دفاعیات محکمی از خود دفاع کنید بهتراست دراین مورد وکیل بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
حتما به وکیل مراجعه نمایید و دفاعیات خود را بیان نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه شما هدیه گرفته اید برای شما مشکلی پیش نمیاد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اگر ثابت کنید که خبر نداشتید این سکه را هدیه گرفتید، تبرئه خواهید شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
عدم اطلاع احراز شود برائت حاصل خواهید کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدارک و شواهد خود را به مرجع قضایی ارائه کنید

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

سلام بایستی با شهود و دلایل خود به اثبات برسانید که این سکه را هدیه گرفتید و از جعلی بودن آن بی خبر بوده اید ؟ فقط چند سوال وجود دارد اینکه آیا برای شما قرار مجرمیت صادر شده ؟ قرار تامين چطور ؟ به چه میزان ؟ چنانچه در مرحله دادسرا هست حتما وکیل بگیرید و با وکیل از خودتان دفاع کنید تا تبرئه شوید در غیر اینصورت ممکن هست محکوم شوید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
امکان دفاع وجود دارد و قطعاً در این مورد وکیل بگیرید چرا که فقط وکیل میتواند خوب استدلال کند و شما را تبرئه نماید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
علم و آگاهی شما توسط شاکی یا مقام تحقیق باید محرز شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با توجه به اینکه شما هدیه گرفته اید برای شما مشکلی پیش نمیاد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
باید ثابت کنید که سکه هدیه بوده و اطلاعی ازین باب نداشتید
به فیلم عقد استناد کنید