مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مشاوره

سلام
داداش من چند ماه پیش یه ماشین فروخته بود. بعد از یکماه خریدار ماشین اومد و گفت که ماشینت خراب بوده و شما کلاهبرداری کردین مادرش اومد در حیاط خونه ما داد و بیداد راه انداخت و خیلی نفرین داداشم کرد چون من قبلا یکی از داداش هام رو از دست دادم این حرف هارو که زد حالم بد شد و از اونموقع به بعد استرس دارم به شدتی که دست و پاهام میلرزن و احساس ضعف پیدا میکنم لکنت زبون داشتم خیلی کم ولی الان شدت پیدا کرده میخواستم بدونم میتونم شکایت کنم؟؟

پاسخ ها :

پريسا  عبدي

پريسا عبدي :

استان :

با سلام.
این امور نیاز به اثبات دارد که به دلیل این امر این حادثه برای شما اتفاق افتاده که به نظر ارم پزشکی و بسیار دشوار است.