مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

سلام کارفرمام پول منو خورده باهاش تماس گرفتم گفتم که خرج دکتر و دارو کنی پولتو و داغ بچتو ببینی که پولمو خوردی و گفت که ازم بابت این حرفم شکایت میکنه مجازاتم چی هست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این حرفها نفرین است، توهین و تهدید نیست و مجازات ندارد، ضمنا برو تداره کار شکایت بکن احتیاج به نفرین و دعوا نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شاید به معنای توهین تلقی گردد درهرصورت در صورت عدم احراز سوء نیت پرونده منتهی به منع تعقیب خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قانونی حق خود را مطالبه نمایید
توهین و فحش تلقی نمی گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت امکان. قابل اثبات نیست.
شما می توانید از طریق اداره کار شکایت کنید و حق و حقوق خود را مطالبه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نمی‌رسد جرمی واقع شده باشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام به نظر آرزوی بدبختی کردند جزء هیچ یک از موارد پیش بینی شده در قانون مجازات اسلامی نمی باشد نتیجتاً قابل مجازات نیز نیست