مشاوره حقوقی رایگان - چک حسن انجام کار

سلام چک حسن انجام کار به شرکت ارائه دادم و در قبال آن رسید دریافت کردم اکنون چک را به شخص سومی منتقل و آن شخص برگشت زده است شکایت خیانت در امانت هم بدلیل اینکه ضمانت پرداخت بود از نظر دادیار رد شده است حالا تکلیف چیست باید وجه چک را پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به منع تعقیب اعتراض کنیداگر نتیجه نگرفتی دادخواست مطالبه وجه علیه شرکت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید دید علت رد درخواست چه بوده بهتر است از طریق سایت با من تماس بگیرید تا اوراق شما مورد برسی قرار بگیرد و لایحه دفاعیه تخصصی در خصوص‌ اعتراض به قرار منع تعقیب برای شما تنظیم گردد