مشاوره حقوقی رایگان - استعفا

سلام وقتتون بخیر
من 4 روز پیش با یک موسسه علمی آموزشی قرار داد بستم و چون موسسه شماره والدین دانش اموزان را در اختیار من قرار میدهد مبلغ 25 میلیون ازمن سفته گرفته ، اما الان به دلایلی نمیخوام به آنجا بروم و این موضوع را با مدیریت مطرح کردم ولی گفتن باید 2 هفته بیای تا ما کسی رو جایگزینت کنیم
الان میخواستم بدونم اگه من نروم می‌توانند سفته های من را اجرا بگذارند؟
من باید این دوهفته را بروم ؟اگه نروم مشکلی پیش می اید ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید