مشاوره حقوقی رایگان - عدم امضای متهب در هبه نامه

دستنوشته ای قبل از فوت پدرم توسط ایشان نوشته شده و منزلی را به برادرم واگذار کرده است در حالیکه فقط امضای پدرم در پایین نوشته وجود دارد. با توجه به اینکه تا زمان فوت پدرم این منزل توسط برادرم قبض نشده و در مالکیت پدرم بوده است، اکنون برادرم میتواند با استناد به این دستنوشته ادعای مالکیت ملک مذکور را داشته باشد؟ با توجه به اینکه از شروط عقد هبه، ایجاب، قبول و قبض میباشد. عدم امضای متهب دلیلی بر عدم قبول ایشان میتواند باشد؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می‌بایست قبل از فوت پدر امضای برادر دران هبه نامه قرار می‌گرفت و همزمان قبض انجام میشدقبل ازفوت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به توضیحات شرایط هبه محقق نشده است