مشاوره حقوقی رایگان - منشا دعوا

سلام
منشا دعوا چیه بامثال بهم بگید ممنونم تشکر

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دعوای مطالبه اجاره بها میتوان منشأ ش قرارداد یا تصرف طرف باشد اگر یک بار با قرارداد مطرح کردید و محکوم شدی دفعه بعد میتوانید به واسته تصرف ایشان در آن ملک مطالبه کنید
که منشا آن یک بار قرارداد و بار دیگر تصرفات ایشان بوده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

بهتر است سوالات دانشگاهی و امتحانی تان را خودتان حل کنید ، تکالیف درسی برای یادگیری بیشتر و تحقیق است و این سایت مختص ارائه مشاوره حقوقی است نه تقلب رساندن به دانشجویان ! آنهم با این لحن عاری از ادب !!
اول صحبت کردن و نحوه درخواست کردن را یاد بگیر و بعد اگر میخواهی در این رشته تحصیل کنی سعی کن از الان روی ‌پای خودت بایستی وگرنه تغییر رشته بده چون بدرد حقوق نمیخوری