مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قرار منع تعقیب

با سلام خدمت وکلای محترم
اینجانب و پسرانم شاکی پرونده ای با موضوع ضرب و جرح و توهین و تهدید هستیم.
در قرار نهایی دادسرا نسبت به شکایت پسرانم بابت ضرب و جرح بازپرس پرونده قرار جلب به دادرسی صادر نموده اما بابت شکایت اینجانب بابت ضرب و جرح و شکایت توهین و تهدید اینجانب و پسرانم قرار منع تعقیب صادر شده است
سوالم این است که آیا پس از اعتراض به قرار منع تعقیب دادگاه ابتدا به اعتراض به قرار منع تعقیب رسیدگی می کند یا قرار جلب به دادرسی؟
یعنی بر فرض اینکه دادگاه اعتراض به قرار منع تعقیب را وارد بداند و پرونده را به دادسرا برگشت بدهد در این فاصله زمانی به قرار جلب به دادرسی رسیدگی میشود یا خیر؟
و سوال دوم اینکه آیا در جلسه رسیدگی در دادگاه کیفری دوباره شاهد ها را قاضی میخواهد یا خیر؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

جلب به دادرسی مقدم است
اگرمجاب نشده باشه شهودرامیخاد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردی شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.