مشاوره حقوقی رایگان - هبه خودرو

با سلام همسرم ماشینی رو به نام من زده ولی مبلغ ماشین از حساب ایشون پرداخت شده و الان ایشون ادعا داره ماشین رو پس بده چون به مشکل خوردیم و من نمیخوام ماشین رو پس بدم ایا ایشون میتونه شکایت کنه که هبه بوده و من چه دفاعی میتونم داشته باشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان رجوع وجود دارد مگر شما منتقل کنید
با یک وکیل دادگستری همراه شوید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
قبل از اعلام رسمی میتونید معاوضه کنید ماشین رو

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
طبق قانون ، در صورت اثبات هبه ، رجوع از هبه بین زن و شوهر امکانپذیر دارد مگر در ‌موارد خاص

شما باید سند مالکیت و پلاک خودرو را انتقال بدهید و

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر ماشین رو به دیگری منتقل کنید نمی تواند از هبه اش رجوع کند �ا می‌تواند بابت خودرویی که به نام شما شده و ثمن معامله را ایشان پرداخته تقاضای مطالبه وجه ثمن و خسارت دیرکرد از شما کند بهتر است مصالحه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر هبه باشد رجوع از هبه ممکن است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله امکانش وجود دارد و میتواند از هبه خود رجوع کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورت اثبات هبه قابل رجوع می باشد،میتوانیدسندرابه شخص مورداعتمادانتقال دهید

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام تا قبل از شکایت خودرو را بفروشید نمیتواند رجوع از هبه کند

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

سلام می توانید تا قبل از اثبات هبه،ماشین خود را بفروشید و سند خودرو انتقال یابد و فک پلاک صورت گیرد اما با توجه به پرداخت ثمن‌ معامله همسرتان می تواند علیه شما مطالبه مبلغ را مطرح نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تحت شرایطی امکان رجوع است ولیکن میتوان رجوع از هبه ممانعت نمود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید بررسی کنیم دفاع یک امر تخصصی است و در صلاحیت شما نیست بهتر است کار را به وکلای کاربلد بسپارید

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام اگر ماشین به نام همسرت بوده انتقال داده به شما هبه محسوب می شه و می‌تونه از شما بگیره اما اگر شما ماشین را به نام کسی انتقال بدی یا بفروشید دیگه نمی تونه ازتون پس بگیره

مینا احمدی

مینا احمدی :

وكيل بگيريد دفاع اين دعوا تخصصي است

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
اگه ماشین ابتدا به نام ایشان بوده و بعد به نام شما زده بله میتواند تحت عنوان رجوع از هبه دادخواست بدهد اما اگر همان ابتدا به نام شما زده چنین چیزی ممکن نیست و نمی‌تواند آن را از شما پس بگیرد و فقط میتواند مبلغ آن را تحت عنوان مطالبه وجه دادخواست دهد و از شما بگیرد
اما شما میتوانید قبل از اینکه علیه شما دادخواست رجوع از هبه بدهد خودرو را به یک فرد قابل اعتماد منتقل کنید چون در اینصورت امکان رجوع از هبه برای همسرتان وجود ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سوال شما ابعاد مختلفی دارد تماس بگیرید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر اما اگر بفروشید یا تبدیل به ماشین دیگری کنید اصلا نمیتواتد رجوع از هبه کند