مشاوره حقوقی رایگان - طلب ماشین هدیه

سلام خسته نباشید
من یه پراید خریدم به مبلغ 115میلیون تومان موقع خرید73تومن نقدی دادم بنگاه
مبلغ 42میلیون طلا فروختم که طلا فروش مستقیم زد به حساب فروشنده
پلاک این خودرو به اسم همسرم هست
الان میخوام ماشین برگردونم چیکار کنم
تمامی اسناد جابجایی مبلغ نزد من هست
چقدر زمان میبره

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تحت شرایطی امکان فسخ قرارداد هست مثل گران فروشی و...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر مبایعه‌نامه به اسم شما باشد امکان استرداد خودرو وجود دارد

و اگر مبایعه‌نامه به اسم همسرتان است میتوانید مطالبه وجه نمایید البته با شرایط خاصی امکان استرداد خودرو وجود دارد اگر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام قولنامه به نام چه کسی است?
وکالت یک بحث است و قولنامه بحث دیگر
موصوع شما نیازمند بررسی است
اگر قرارداد به نامشان است مطالبه وجه
و جز این رجوع

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و رجوع از طریق به را اعلام کنید
سپس دادخواست رجوع از هبه بدهید.
توجه داشته باشید نتیجه دادگاه قابل پیش بینی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مبایعه‌نامه به نام شما ست دادخواست استرداد خودرو و فسخ قرارداد تحت شرایطی ممکن است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به توضیحات اثبات موضوع خیلی سخت است پیشنهاد می شود از کمک یک وکیل دادگستری بهره ببرید
زمان قابل پیش‌بینی نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال واضح نیست معلوم نکرده اید قصد فسخ دارید یا پلاک را می خواهید به نام خودتان بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست استرداد خودرو و فسخ قرارداد تحت شرایطی ممکن است و زمان قابل پیش بینی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت شرایطی می توانید خودرو را مسترد کنید لیکن بدوا باید نوع انتقال برسی شود تا بتوان اظهارنظر قطعی نمود

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
نباز به مشاوره تلفنی داریدویا مطالب خود را دقیق ارسال نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با ارائه مستنداد بله دادخواست رجوع از هبه دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به توضیحات بیشتری دارد دادخواست مطالبه وجه دهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ماشین بنام شما بر نمیگردد. شما فقط می توانید پولی که به شوهرتان قرض دادید مطالبه کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا رجوع از هبه نیاز به اثبات هبه نمودن خودرو دارد در غیر اینصورت کار مشکل خواهد بود

سمانه بهرام بیگی

سرکار خانم سمانه بهرام بیگی:

سلام بسیار مشکل است اما میتوانید دادخواست بدهید و با یک وکیل مشورت کنید حتما

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

زمان رسيدگي زياد است و ذيل اسناد اقرار و علي القاعده خيارات نيز اسقاط شده اند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، به چی برگردانید ؟

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درخواست ابطال سند ارایه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد دشوار است متاسفانه