مشاوره حقوقی رایگان - بازخرید سنوات کارگران مشمول قانون کار و مبنای و نحوه محاسبه

با سلام . سه تا سئوال داشتم لطفا اگر آیین نامه یا بخشنامه ای هم بود اعلام نمائید .
الف) باز خرید سنوات کارگران مشمول قانون کار چگونه محاسبه میشود و کدام مزایا بر آن تاثیر گذار است ؟ ( میزان و مبنای محاسبه )
ب) مثلا اگر کارگری در دهم خرداد سال 1402 درخواست بازخرید سنوات کند ، سنواتش طبق مبلغ ذخیره سنواتی اسناد حسابداری سال قبلش محاسبه میشود یا اینکه با آخرین دستمزد و تا آخر برج 2 سال 1402 ؟
ج) آیا کسانیکه سنوات خود را بنا به نیاز مالی در طول خدمتشان در شرکت خصوصی کتباً درخواست و تسویه میکنند ، موقع تسویه حساب در پایان قرارداد و یا بازنشستگی و یا قطع رابطه همکاری ، مابه التفاوت به آنها صدق میکند یا نه ؟
ممنون میشم توضیح دهید . با سپاس