مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال به یک یا دو فرزند

سلام ما هفت فرزند چهار برادر و سه خواهر هستیم پدرم بیماری سرطان داشته و مرفین استفاده می کرده دوخواهر کوچکترم اونو با حال بدی که داشته و بدون اطلاع بقیه ی فرزندان به محضر می برن و پدرم تمام اموالشو به نامشون میزنه میخواستم بدونم بقیه ی بچه ها میتونن کاری انجام بدن البته که بعد از فوت پدرم ما متوجه شدیم ممنون میشم از راهنمایی شما

پاسخ ها :

زهرا شریفی دارانی

سرکار خانم زهرا شریفی دارانی :

سلام ابتدا باید حجر پدر ثابت و بعد از صدور حکم قطعی ابطال معاملات خواسته شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اثباتش دشواراست مگر بتوانید حکم حجر پدر را بگیرید