مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن نفقه و مهریه

با سلام وخسته نباشید.برادر من به علت اعتیاد واختلافاتی که با خانمش داره چند ساله که از دادن نفقه به خانمش وحتی هزینه بچه هاش سر باز میزنه واصلا زیر بار مسئولیت زندگیش نمیره .خرج خونه اش رو من،مادرم،خواهرم وپدر خانمش میده.باتوجه به فشار اقتصادی ماهم دیگه از این وضع درمانده شدیم.هیچگونه مال واموالی نداره.راننده کامیون هست.فقط خرج مواد خودش رو در میاره.ماشینش به اسم مادرمه .چطوری میتونیم به خانمش وبچه هاش کمک کنیم که مجبورش کنیم خرج ومخارج خانواده اش رو بده.ممنون میشم که کمک کنید.خداوند خیر بده بهتون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زوج می بایست مهریه و نفقه خود و فرزندان را به اجرا بگذارد و دادگاه زوج را ملزم می نماید که پرداخت نماید زندان می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خانومش میتواند درخواست نفقه و اجرت المثل . مهریه کند و برای فرزندان نیاز دادخواست نفقه دهد . مادر شوا هو میتواند در مورد کامیون دادخواست استرداد خودرو دهد و با تامین خواسته ان را توقیف نماید