مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خدمت

با سلام
بنده سرباز اعزامی فروردین 94 بودم و در چند شهر خدمت کردم و در درست بیش از بیست ماه خدمت کردم ولی بخاطر مشکلات متعددی از جمله توهین افسر به قومیتم و جوابش رو دادن بود که ادامه خدمت نرفتم و سه بار به دلیل فرار زندان و جریمه شدم و آخرین فرارم سال 98 تا الان بوده و بخاطر کمتر از یک ماه زندان و جریمه و همه چی و این چند سال عذاب کشیدم من چیکار باید کنم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام با تلفن صفر 96 480 کارشناسان محترم نظام وظیفه تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480