مشاوره حقوقی رایگان - دفاع مشروع در ضرب و جرح

باسلام، من یکسال پیش با یکنفر که به محل کار من مراجعه کرده بود بحثم شد و اون شخص گلوی منو گرفت و فشار زیادی وارد کرد، داشتم خفه میشدم که یه چیزی دستم اومد و با اون شی به صورتش ضربه زدم، دادگاه منو به پرداخت دیه و 6 ماه حبس تعزیری محکوم کرده، من اشنایی با قانون دفاع مشروع نداشتم و متاسفانه اعتراضی هم نکردم به حکم، الان بعد گذشت یکسال از ابلاغ حکم قطعی میشه اعتراضی بکنم یا باید برم حبس؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مجدد مجدد وکیل بگیرید تا پرونده شما بررسی قرار بگیرد