مشاوره حقوقی رایگان - فوت کارگرساختمان

باسلام
آیا کارگری که نه قرارداد کاری ونه بیمه ای باپیمانکارساختمان نداشته ودرحین کارکردن ارتفاع سقوط کرده و فوت کرده،میشود واسه مستمری خانواده اقدامی کرد یاازکارفرمایاپیمانکار شاکی شدوبه نتیجه مثبتی رسید؟فقط دیه فوتی تعلق میگیره و60درصد کارفرماو40درصدپیمانکارمقصرشناخته شدن توسط کارشناس اداره کار!

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بازی با سلام در صورتی که تحت نظر شخصی کار می کردند رابطه کارگری و کارفرمایی وجود داشته می بایست ابتدا اثبات شود سپسبله