مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و فروش خودرو در رهن

با سلام و خسته نباشید.
بنده حدود یک سال پیش خوردرو خریداری کردم با مدل 94 که فروشنده گفت خودرو رو مثلا به قیمت 30 میلیون میفروشم. و خودرو دارای گارانتی میباشد.
قولنامه کردیم و 12 میلیون نقد پرداخت کردم و مابقی قرار شد هر ماه 6 میلیون تومان پرداخت کنم. جالبه که گفتند چون قسطی خرید میکنی قولنامه را بهت نمیدیم. اما من شاهد داشتم.
بعد یک ماه من برای سرویس به ایران خودرو مراجعه کردم و گفتن خودرو گارانتی ندارد چون لیزینگی ایرانخودرو است و قسط پرداخت نشده و همچنین توقیفی و شکایت ایران خودرو دارد.
رفتم بنگاه و و فروشنده دست پیش گرفت گفت باید ماشین را بگذاری و 4 میلیون بهت پس میدیم و برو .
اما من گفتم با ایران خودرو تصفیه کنید من بقیه بدهی را یکجا میدم و سند بزنین.
و دیگر قسط ندادم به فروشنده. و بعد
فروشنده به جرم کلاهبرداری در موضوع مشابه به زندان رفت و منم پیگیری نکردم تا الان.
اما الان ماشین را راهور گرفت و برد پارکینگ.
من با این ماشین نون خانه زندگی رو در می آوردم.
سوال اینجاست
ایا میتونم بجرم کلاهبرداری شکایت کنم. و بخاطر الان که بیکار شدم هم ادعای خسارت کنم.
اصلا آیا به اصل پولم میرسم من.
همچنین چون ماشین گارانتی نداشت کلی روش آزاد برا خرابی ها خرج کردم. آیا میتونم برای اون هم ادعای خسارت کنم.
راستی زمانی خودرو دستم بود بدنه رنگدار شد.
یا اصلا باید چکار کنم ؟؟؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام و عرض ادب
به نظرم شما حق طرح دادخواست حقوقی و اگر ماشین را ایران
خودرو تملک کرده طبق ماده 56 قانون اجرای احکام حق بطلان عقد واسترداد ثمن پرداختی را دارید و چون آگاه به لیزینگ و عدم تسویه بودید فقط میتوانید مطالبه ثمن و خسارت تاخیر آنرا بنمایید

پرسشگر :

سلام ممنونم از پاسخ شما
خیر متاسفانه به من نگفتند خودرو لیزینگ میباشد .حتی در قلنامه ای که نوشتیم و به من ندادند هم ذکر نشده لیزینگ ..
بنده بعد دو ماه فهمیدم که خودرو بدهکار و توقیفی دار رو بهم فروختن یعنی قبل خریدن من توقیفی داشت و فروشنده میدونست ولی باز خودرو را فروخت

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

دادخواست حقوقی مبنی بر بطلان معامله و استرداد ثمن به نرخ روز