مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص زمان پارگی بکارت

سلام دختردایی بنده با همسر فعلی خود که تقریبا دوسال عقد کرده قبلاً 11سال دوست بودن و پسره با تجاوز و ترسوندنش تونست عقدش کنه الان واقعا پسره آدم نادرستی است و دخترداییم میخواد طلاق بگیره بسیار اذیت شده پسر ادعا می‌کنه ک در دادگاه ذکر می‌کنه از قبل دختر نبودی ک مهریه نده و دختر داییم نتونه طلاق بگیره ایا پزشکی قانونی می‌تونه درخواست کنه ؟ایا مشخص میشه 11سال قبل پرده از بین رفته ؟وکالت طلاق هم دختر داییم داره می‌تونه قبول نکنه پزشکی قانونی نره ؟یا مشکل میشه اگر نره ؟ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر دایی شما می تواند با وکالت‌نامه ای که دارد درخواست طلاق بدهد و به راحتی می تواند طلاق بگیرد و مهریه خود را نیز می تواند طبق سند ازدواج مطالبه کند.
اگر شوهرش مدعی شود در زمان عقد باکره نبوده می تواند با عنوان تهمت و افترا شکایت کند و از طریق پزشکی قانونی قابل تشخیص نیست که بکار چه زمانی از بین رفته است.
و فرض قانونی و شرعی بر این است که بکارت در زمان زوجیت از بین رفته است و شکایت و ادعای زوج نتیجه ای نخواهد داشت.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
آن طوری که زوج ذکر کرده ممکن نیست ولی تحت شرایطی حق فسخ داره که باید بررسی بشه
زمان ازاله بکارت هم در یازده سال پیش قابل تشخیص نیست
کلا جای دفاع دارد نگران نباشید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.کاری از دست شوهر بر نمیاد در هرصورت مهریه رو باید پرداخت کند

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

دوشیزه بودن یا نبودن ارتباطی با مهریه ندارد و در هر شرایطی مهریه زن قابل مطالبه هست و هیچ موضوعی به جز بخشش مهریه از سوی زن نمیتونه حق مهریه را از بین ببرد و باتوجه به اینکه وکالت در طلاق هم دارند به سادگی امکان طلاق گرفتن وجود دارد در صورت تمایل از طریق سایت محترم دادراه با بنده تماس بگیرید تا مشاوره تلفنی یا حضوری داشته باشیم

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باتوجه به گذشت مدت زمان زیاد امکان چنین ادعایی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید در راستای اجرای دستور مقام قضایی باید بروید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با وکالت در طلاق میتواند خود را بدون حضور زوج مطلقه سازد و بابت ادعای عدم بکارت همسرش میتواند با ادله پزشکی قانونی تحت عنوان تهمت و افترا و توهین شکایت کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام اگر برای یازده سال قبل بوده خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر اگر زوج در ‌مرجع قضایی اعلام نماید که زوجه باکره نبوده است ، خود زوج مرتکب جرم شده است
و ادعای زوج قابل اثبات نیست و مهریه زوجه باید پرداخت گردد

و امکان شکایت از زوج وجود خواهد داشت

و در پزشکی قانونی مشخص نخواهد شد
و با وکالت در طلاق امکان اقامه دادخواست طلاق وجود خواهد داشت

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر نزدیکی با شوهرش داشته قابل تشخیص نیست ، با وکالتی که از زوج دارد می تواند دادخواست طلاق را تقدیم دادگاه خانواده نماید .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فسخ نکاح به دلیل فریب و تدلیس فوری است بعد از مدت طولانی قابل پذیرش از ناحیه زوج نیست .
پاسخ سوال دوم مثبت است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ارتباطی ندارد مهریه در هر حال تعلق میگیرد.
با وکالت در طلاق می تواند جهت جدایی اقدام نماید