مشاوره حقوقی رایگان - تخریب شیشه

با سلام.بنده در دعوا 3 شیشه ماشین پراید شخصی رو شکستم.مبلغ خسارت زیر 10 میلیون تومان است.مجازاتش چی میشه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به طور کلی میزان حبسی که برای فرد مجرم به علت تخریب خودرو باید لحاظ کنند، از شش ماه تا سه سال می‌باشد. این میزان حبس بستگی به نوع تخریب، شرایط و اوضاع متهم و همچنین نظر دادگاه دارد. البته در قانون مجازات اسلامی به جهت کاهش میزان حبس برای هر مجرم، تبصره‌هایی نیز وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

جزای نقدی و حبس بسته به میزان عمل شما

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نوع و میزان مجازات جرم تخریب را دادگاه تعیین خواهد کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تخریب اموال جرم است تشخیص قاضی ملاک عمل است .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر جرم شما فقط تخریب است به جزای نقدی محکوم می شوید