مشاوره حقوقی رایگان - زمین بایر

سلام یک تکه زمین بزرگ که شبها محل تجمع معتادان هست و تبدیل به زباله دانی شده به شهرداری مراجعه کردیم میگن زمین خصوصی هست میخواستم ببینم میشه از صاحبان زمین شکایت کرد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر صاحب زمین ایم معتادان را جمع نکرده که بخواهید از صاحب زمین شکایت کنید یک استشهادیه تهیه کنید و به فرمانده انتظامی مرکز استان در روزهایی که ملاقات مردمی دارند نشان دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بر شما می‌توانید به طرفیت مالک دادخواست بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید دید ذینفع هستید که شکایت نمایید یا خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله تحت عنوان الودگی صوتی و اقدام علیه بهداشت عمومی و مرکز شیوع اعتیاد و فساد با ارجاع امر به کارشناس قابل شکایت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر مزاحمتی دارند و زمین دیوار کشی نشده می توانید از طریق دادگاه دادخواست رفع مزاحمت تقدیم نمایید ، در ضمن با پلیس 110 تماس حاصل نمایید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید اقدام کنید ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق پلیس مورد را پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کتبا از شهرداری بخواهید جهت جمع آوری زباله ها اقدام کند یا از طریق محاکم الزام مالک به دیوارکشی زمین را بخواهید