مشاوره حقوقی رایگان - استرداد لاشه چک از بانک

با سلام خدمت شما
دسته چک اینجانب به سرقت رفت پس از اطلاع از طریق بانک و دادگاه آنها را مسدود کردم.اما متاسفانه در یکی از برگه های آن مبلغ سی میلیون تومان درج و از طریق سامانه چکاوک بانک از تهران به بانک شهرستان ارسال و چون حساب مسدود بود و دستور قضایی داشت و امضاء مطابقت نداشت بانک شهرستان چک را به تهران برگشت داد و به عنوان چک برگشتی در سابقه من ثبت شده است . بنده نیز شکایتی علیه دارنده چک مطرح نمودم و چون چک دست به دست شده متاسفانه اکنون پس از بررسی ، رای قطعی قرار منع تعقیب صادر کردند.و لاشه چک اینجانب در بانک موجود میباشد لذا خواهشمند است راهنمایی بفرمائید برای گرفتن لاشه چک چکار کنم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید با توجه به رای دادگاه کیفری دادخواست استرداد لاشه چک بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست استرداد مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست استرداد لاشه چک بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید سرقت چک ها مشخص گردد و حکم قطعی صادر گردد
و سپس دادخواست مناسب اقامه نمایید