مشاوره حقوقی رایگان - برهم زدن مراسم عروسی

سلام وقت بخیر من مدت 2 سال است که عقد کردم و باهر سختی که بود تونستم تالار و خانه و سایر لوازمی که بر عهده من بود رو تهیه کنم اما درست یک هفته مانده به عروسی خانواده همسرم ریختن و تمام زندگی من رو ریختن بهم و مراسم من رو بهم زدن وکلی هم ضرر و بدهی برای من گذاشتن ، و من هم فیلمی ثبت کردم از این بهم زدن خونه ام ، میخواستم ببینم آیا میتونم شکایت کنم و طلاق بدم ، آیا مهریه بهش تعلق میگیره ؟
تکلیف ضرری که به من زدن چی میشه
با تشکر

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
راجع به خسارت قابل مطالبه ست تحت شرایطی
طلاق میشه گرفت ولی نصف مهریه در صورت غیر مدخولخ بودن تعلق میگیره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما میتوانید شکایت نمایید

و مهریه ارتباطی به این موضوع ندارد و شما باید مهریه را باید پرداخت نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مهریه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه
اما
میتوانید طرح شکایت نمایید
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهریه ارتباطی به این موضوع ندارد واما
میتوانید طرح شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه در هر صورت تعلق می گیرد.
شما بهتر است به فکر طلاق نباشید و دادخواست الزام به تمکین بدهید و اگر حکم الزام به تمکین را بگیرید زوجه بعد از مدتی حاضر به طلاق توافقی خواهد شد.
در خصوص تخریب وسایل و توهین و فحاشی نیز می توانید شکایت کنید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

هرزمان میتوانید طلاق بدهید وارتباطی به مهریه ندارد.حقوق مالی زوجه ازجمله مهریه باید پرداخت شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مرد می تواند با پرداخت حق و حقوق زوجه ، نامبرده را طلاق بدهد، مهریه شامل می شود .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مهریه که پابرجاست ولی خسارتهای وارده مانند تخریب اموال قابل مطالبه است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله مهریه در هر حال تعلق میگیرد
شکایت از بابت خسارت قابل طرح است