مشاوره حقوقی رایگان - اخذ سند

با سلام من حدود 10 سال پیش اپارتمانی خریدم در مبایعه نامه قید شده در اسرع وقت سند را بنامم بزند متاسفانه پس از گذشت چند سال فروشنده هیچ اقدامی نکرد مجبور به شکایت شدم که برابر رای دادگاه فروشنده محکوم به انتقال سند گردید در اقدامات بعدی پس از طی مراحل قانونی از طریق اجرای احکام اقدام نمودم و نامه برای اخذ سند به دفتر خانه و شهرداری نوشتند در نهایت پاسخ شهرداری این بود که سازنده (فروشنده) تخلف کرده است وبخشی از ساختمان برابر احکام بدوی وتجدید نظر تخریب شود و در نتیجه براد من سند صادر نشد حالا بلاتکلیف ماندم بنظرشما چکارکنم چه اقدامی باید انجام دهم ممنون از لطفتان

پاسخ ها :

عدم انتقال سند ملک به دلیل تخلف سازنده تخلف سازنده در ساخت ملک اخذ سند ملک