مشاوره حقوقی رایگان - اموالم که شوهرم با حقه ازم گرفت

سلام من ازدواج موقت داشتم. شوهرم بخاطر زن اولش که مهریه میخواست و حکم جلبش رو گرفته بود، من مجبور شدم ماشینم که سمند مدل87بود در سال 93 بفروشم و پولش رو شوهرم تحویل گرفته که بده به جای مهریه زن قبلش و من اصلا یک ریال اون ماشین رو به چشم ندیدم. و 80 گرم طلا در همون سال براش فروختم که خودش رفت چک رو نقد کرد و پولشو برد بده جای مهریه زن قبلش. الان این آقا دیگه منو نمیخواد و میخواد بره با اون زن دوباره ازدواج کنه و من هیچ مدرکی بجز قسم دادن این آقا برای اموالم ندارم. بنظر شما دستم بجایی بند هست یا نه؟ باید از کجا شروع کنم تورو خدا کمکم کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست مطالبه وجه باید بدهید.اگر پولی به حسابش ریخته اید پرینت بانکی ارائه کنید. اگر شاهد دارید شهود بیاورید. ولی اگر دلیلی ندارید تنها راه سوگند دادن خوانده است.