مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی با ماشین امانتی ک ب دوستان دادم

سلام 3 نفر از دوستان من میرن کوه های خلج با ماشین بنده..من هم خونه بودم.ابنا گوشی ی بنده خدایی میزنن!. آ گاهی پاسگا میخاد منو میگه پلاک شماس گفتم بله خلاصه گف ماشینت ب کی دادی یا خودت بودی..فک کردم ک ب میلاد دوستم دادم.‌14 برج 2 ..
خلاصه ماشین نگه داشتن پارکینک شاکی هم گفته بود گوشی خشک میخاد ابن دوستان پول نداشتن بخرن..الان ماشینم 17 روز پارکینگ..دوستامم پیگیر نیستن جواب نمیدن.. پرونده رفته بازرسی آیا میشه رضایت بده من ماشیتمو در بیارم بخدا سخته ماشینم وسیله کارمه‌..لطفاً بگید و راهی ماشینمو دربیارم و داخل باز پرسی میشه .یا پاسگا ..رضایتشو گرفت..یا اینکه باید صبر کرد موعود ابلاغ بنده برسه...ممنون میشیم تو و خدا ج بدید راهنمایی کامل کنید کسی ندارم من

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

باید صبر کرد و تجربه شود که ماشین تو دست کسی ندی