مشاوره حقوقی رایگان - بد رفتاری در محیط کار

اینجانب در یک دبیرستان غیر انتفاعی به عنوان مدیر مدرسه مشغول به کار هستم. شخصی که موسس این دبیرستان هست فضایی برای نشستن من و همکاران در نظر نگرفته و من و همکاران در راهرو مدرسه یا سر پا می ایستیم و به کارها رسیدگی میکنیم یا روی یکی دو تا صندلی که در راهرو مدرسه قرار داده اند می نشینیم. اینجانب تقریبا شصت ساله هستم و پا درد و کمر درد این شرایط کار را برایم طاقت فرسا کرده. محیط مدرسه یک خانه ویلایی هست که اتاق کافی برای اختصاص دادن به عنوان دفتر همکاران را ندارد و موسس مدرسه تعداد محدودی صندلی و یک میز در راهرو مدرسه قرار داده که خودش از آن میز استفاده میکند. البته به ایشان پیشنهاد داده ام که لطفا این میز را با یکی دو عدد میز کوچک تر و مناسب تر جایگزین کنید تا برای من و سایر همکاران هم جا برای نشستن باشد، اما ایشان اصلا قبول نمیکنند تقریبا هیچ وقت جای خالی برای نشستن نیست و من باید به پرونده ها و مدارک به صورت ایستاده در راهرو مدرسه و در میان دانش آموزان رسیدگی کنم.
میخواستم بدانم آیا روشی هست که موسس را مجبور به همکاری کرد بدون آنکه مشخص شود چه کسی شکایت کرده؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید به آموزش و پرورش مراجعه کنید