مشاوره حقوقی رایگان - امتناع فروشنده خودرو از تعویض پلاک و انتقال سند

با سلام سال 95 خودروی پژو پارس در نمایشگاه خریداری کردم قسمتی را نقد پرداخت کردم و رسید دستگاه پوز بنام نمایشگاه را دارم و بقیه را در سه فقره چک متعهد شدم و هر سه چک در زمان سر رسید تاریخ با پرداخت مبلغ تحویل گرفتم و رسید واریز پول به کارت صاحب نمایشگاه را هم دارم همچنین کپی مبایعه نامه تنظیمی در نمایشگاه را هم دارم بعد از گذشت یکسال از اخرین چک و تسویه کامل فروشنده از تعویض پلاک و انتقال سند شانه خالی می کرد نهایتا خوردرو به سرقت رفت و پس از کشف توسط پلیس در پارکینگ است و فروشنده هیچ اقدامی برای ترخیص خودرو انجام نمیدهد و تمسخر می کند. سوال بنده این است که چگونه در اسرع وقت خودرو را ازاد کنم و در قدم بعدی سند و پلاک را بنام خود انتقال بدهم و همچنین چگونه خسارت بابت تاخیر در ترخیص خودرو از ایشان بگیرم و نیز خلافی و عوارض قدیم خودرو که طبق مبایعه نامه بعهده فروشنده بوده؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

باید نزد قاضی که به پرونده سرقت رسیدگی میکند بروید. اگر مالکیت شما محرز باشدخودرو آزاد میشود . ضمنا هیچ خسارتی به شما تعلق نمیگیرد.