مشاوره حقوقی رایگان - در مورد طلاق

باسلام من هفت ماه درخواست مهر حلال جون ازاد دادم وکیل گرفتم که خودم نرم دادگاه رای صادر شده رفته تجدید نظر به نظر شما چی میشه رای تغییر میکنه ایا طول میکشه شوهرم اذیتم میکنه از ترس از شهر و دیارم فرار کردم رفتم شوهرم حاضر به طلاق نیست تو را قران بگین چی میشه وکیلم اصلا جواب درست و حسابی نمیده

پاسخ ها :

یک وکیل

رای دادگاه تجدیدنظر قابل پیش بینی نیست اما اگر اعتراض موثری نشده باشد معمولا تایید میشود و بعد قابل فرجام خواهی در دیوانعالی کشور است لذا هیچ عجله ای نداشته باشید