مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

با سلام من سال 87زمینی در روستا قولنامه ای از پسردای خریدم که وارثی بوده همه برادرهایش این زمین را به همون برادری که من زمین را خریدم امضا انگشت دادن این برگه را طرف دست عمویش داده امانت هالا برادرانش برگه رااز عمویشان گرفتن وزمینم را فروختن من شکایت کردم جلو ساختش راگرفتم 6ملیون به دادگاه واریز کردم دادگاه به من رای داد که از زمینم خارج بشه چند ماهه که بیرون نشده 6م راپس میده دادگاه رای به من داده دادگاه؟

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام اگر دستور موقت گرفتید و پول را بابت خسارت احتمالي تودیع کردید بله میتوانید پس بگیرید