مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل

سلام و وقت بخیر
من با همسایمون تصادف کردم و به صورت دنده عقب به بنده زد و مقصر اعلام شد اونجا گفت هزینه رو میدم بعدش نداد..که فردای اون روز درگیر شدیم که پرونده کیفری با دادن دیه دو طرف به پایان رسید ...بعدش رفتم تقاضای تامین دلیل کردم و کارشناس مقصر اعلام کرد و 42 روز زمانی که مهلت اعتراض رو داشت را غیبت کرد و شکایت من رفت برای مرحله اجراییه...
حالا این خانم بعد دو ماه رفته تامین دلیل زده که ما به ماشینشون با لگد و خط خش آسیب زدیم در صورتی که اصلا چنین چیزی نبوده ..
میخواستم بدونم آیا اینکه بعد دو ماه اومده همچین درخواستی کرده می‌تونه چیزی رو ثابت کنه و کلا حرفش به جایی میرسه .یعنی به این راحتی که هر کس یک خط خش بندازه رو ماشینش بعدش تقاضای تامین دلیل بکنه !؟؟

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام باید دليل اثباتی داشته باشد تامین دليل موضوعي را اثبات یا نفی نمی‌کند بلکه صورت برداري می باشد جهت اینکه خودرو آسیب دیده و چقدر هزینه دارد لذا انتساب فعل زیانبار برعهده خواهان است