مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه آپارتمان توسط مستاجر

سلام من آپارتمانی رادر شهرستان بجنورد سال پیش اجاره دادم و ایشان از ابتدا در پرداخت اجاره تاخیر چند ماهه داشتن و بهشون گفتم که باید در اتمام قرارداد تخلیه کنه یعنی در26 فروردین 1402ولی ایشان تخلیه نکرد من از طریق قانونی حکم تخلیه گرفتم ودر تاریخ 8خرداد به همراه مامور به درب منزل رفته توسط مامور به ایشان تفهیم اتهام شد ایشان مهلت بیشتر از 3 روز خواستن که یک هفته مهلت داده شد اما این تاخیرها تا الان ادامه دارد و مرتب امروز و فردا میکند ازانجاییکه بنده نیاز مبرم دارم یک سوال برایم پیش آمده اینکه اگر توسط مامور وسایل ایشان صورت جلسه شود آیا وسایل در داخل آپارتمان مانده ودر آپارتمان پلمپ میشود یا بیرون گذاشته میشودومسئولیت وسایل بعهده خودش است

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

با سلام. تخلیه می‌شود و وسایل تحویل خودش می گردد در صورت ممانعت وسایل تحویل امین اموال ميگردد که می‌تواند هر شخصي باشد.