مشاوره حقوقی رایگان - دریافت بازنشستگی از دو صندوق بیمه روستایی و تامین اجتماعی

باسلام ،مادرم بیمه روستایی زنان خانه دار می‌باشد و 5سال دیگر 60ساله و بازنشسته میشود،سه سال است که پدرم فوت شدن و مادرم حقوق مستمری بازنشستگی پدرم رو میگیرن،آیا 5سال بعد که مادرم بازنشسته بیمه روستایی میشود،حقوق جداگانه از بیمه روستایی میتواند بگیرد،یا اینکه اگر نه پس پول بیمه ای که این چندسال به بیمه روستایی داده چی میشه ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

حقوق بازنشستگی مادرتان مانع دریافت مستمری شوهر مرحومش نمی شود ، استثنا قانون می باشد