مشاوره حقوقی رایگان - ورود به منزل

حکم جلب به علت ضمانت صادر شده در چه صورت حق ورود به منزل را دارند درصورتی که در حکم داده شده، آدرس منزل من موجود نیست آیا مجددا تحقیق میکنند؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اعلام ادرس منزل شما برعهده محکوم له و حکم ورود به منزل با دستور قضایی امکان پذیر است

یک مشاور

تنها با دستور صریح و کتبی مقام قضایی صالح امکان ورود به منزل وجود دارد

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

بله تحقیق می کنند.
پیشنهاد میشه برای لفو حکم جلب دادخواست اعسار وتقسیط به دادگاه صادر کننده دادنامه قطعی ارائه بدید.ولی به فکر ضمانت مناسب هم باشید