مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

سلام یکی از اقوام با خانواده ما دچار مشکل شدن و امروز خانم اون خانواده به خانه ما وارد شدن و به مادرم حمله کردن و و تمام صورت و گردن مادرم رو چنگ انداختن به طوری که خون ریزی کرده و فحاشی کردن
میخواستم بدونم با تصاویری که از خونریزی ها و جای زخم ها وجود داره امکان شکایت وجود داره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
طرح شکایت نمایید تا به پزشکی قانونی معرفی شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام صرف تصاویر از شخصی که آسیب دیده است کفایت نمی‌کند ‌بایست ادله و مستندات قوی داشته باشید که نشان دهنده این باشد چه شخصی این آسیب را وارد کرده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله فورا به پزشک قانونی مراجعه کنید و گواهی بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خیر به دفتر خدمات قضایی مراجعه و طرح شکایت نمایید سپس به پزشکی قانونی معرفی خواهید شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر عکس کفایت ندارد.مراجعه به کلانتری برای ارجاع به پزشکی قانونی و ثبت شکایت ضرب و جرح عمدی به استناد عکس یا فیلم و شهادت شهود و گواهی پزشکی قانونی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مراجعه کنید کلانتری نامه برای پزشک قانونی بگیرید و بعد شکایت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با اعلام شکایت به پزشکی قانونی معرفی تا میزان جراحات مشخص شود