مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت کامل وجه و عدم تحویل کالا

با سلام بنده دو ماه پیش وسایل سالن زیبایی سفارش دادم میز و صندلی و...
وقتی از زمان تحویل سفارش گذشت تماس گرفتم گفتن باید تسويه کنید تا بارتونو ارسال کنیم منم مبلغ ٢١میلیون رو تسویه کردم هی امروز فردا کردن تلفن جواب ندادن الانم میگن ٢٠درصد مبلغو کم میکنم بقیشو بهت پس میدم اگرم نمیخوای برو شکایت کن قانونی میام جوابتو میدم.با توجه به اینکه من شهرستانم و ایشون تهران چطور باید شکایت کنم؟ چه صنف و اتحادیه ای باید برم؟ هزینه های تهران رفتن و خود شکایت کردن خیلی بالاست میتونم بعدا به عنوان خسارت ازشون بگیرم؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خسارت هزینه دادرسی وحق الوکاله وکیل و خسارات عدم انجام تعهدرانهایتامیتوانیددریافت کنیدیادادخواست ایفای تعهد بدهید یعنی ساخت و تحویل تمام وسایل چینی