مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت ماشین

سلام
ماشینم mvmx22هست یک. ماه قبل تصادف کردم از پشت زدن بهم
ماشین تعمیر کردم بیمه کم جواب داد قرار بود بقیشو مقصر بده الان زده زیرش نمیده
حالا میخوام برا افت قسمت شکایت کنم
میتونم شکایت کنم چون ماشینو تعمیر کردم؟؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله ابتدا کارشناسی تامین دلیل کند
سپس دادخواست مطالبه وجه بابت افت قیمت خودرو گزارش تامین دلیل و گزارش افسد راهور

محمد ذاکری

محمد ذاکری :

سلام
در صورتیکه مدارک اثبات میزان خسارات را در دست دارید یا قبلا نسبت به تامین دلیل جهت ارزیابی خسارات وارده اقدام نموده اید ، میتوانید خسارت افت قیمت را مطالبه کنید.
البته نوع خسارات وارده در اداره بیمه ای که خسارت خودرو شما را پرداخت نموده است موجود می باشد که از آن مدارک نیز میتوانید استفاده کنید.