مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام بنده سال 95دوفقره چکم کلا به مبلغ 24م برگشت خورد سال 96حسابهام بسته شد متوجه شدم غیابی رای صادرشده سال 401حسابهام خودبخودبازشدمبلغ19م حق برداشت ندارم الباقی رابرداشت کردم ممنون میشم بفرمایید اون 19م چی میشه

پاسخ ها :

محمد ذاکری

محمد ذاکری :

با توجه به اینکه چک در حکم اسناد لازم الاجرا می باشد و طرف مقابل شما از طریق دادگاه اقدام به اجرای چک ها نموده است ، چنانچه شما برای خود حقی نسبت به دارنده چک ها متصور هستید می توانید نسبت به دادنامه غیابی با استناد به ماده 306 قانون ایین دادرسی مدنی درخواست واخواهی نمایید و یا مطالبات خود را با طرح دعوای حقوقی جدیدی پیگیری کنید.