مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خودرویی که سرقت شده

سلام
من از شهرستان اومده بودم مهمونی بعد از مهمونی شب رو موندگار شدیم صبح که بیدار شدم متوجه شدم خودرو بنده نیست که با 110تماس گرفتم و اعلام سرقت کردیم بعد متوجه شدیم که پسر یکی از اقوام که اوناهم شب اونجا بودن ساعت 3نصف شب خودرو بنده رو به همراه دونفر دیگه برداشتن واز شهر اشخانه به سمت مشهد رفتن وتو راه درمسیر فاروج واژگون میکنن و دونفر فوت کردن ویک نفر هم درحال کما هستش میخواستم بدونم الان وضعیت من چی میشه ماشینم پژو پارس مدل 99هستش و داغون شده تقریبا چیزی ازش نمونده چجوری باید خسارت ماشین و بگیرم اصلا میتونم کاری کنم
سه نفری که خودرو رو باهم برداشتن 18ساله هستن و گواهینامه نداشتن درضمن فیلم دوربین مداربسته هستش که دارن سرقت میکنن وبا ماشین ور میرن تا روشن کنن

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

علیه ایشان شکایت سرقت وتخریب عمدی مال مطرح و جبران خسارات مادی رابخاهید