مشاوره حقوقی رایگان - تنزل ردیف سازمانی

سلام
اینجانب کارمند رسمی یکی از ادارات دولتی هستم در سال 96پرونده تخلفی برای حقیر درست شد و به هیات بدوی رسیدگی به تخلف وزارتخانه خود معرفی شدم لکن در حین رسیدگی به پرونده حقیر در هیات بدوی مدیر استان محل خدمتم از روی غرض ورزی و با توجه به اینکه هنوز رایی در هیات علیه من صادر نشده بود و پرونده خاتمه نیافته بود اقدام به تغییر ردیف سازمانی من از کارشناس مسئول به کارشناس نموده است البته در پایان رسیدگی هیات رای به تذکراتی بدون درج در پرونده نمود.
سوالم اینه که آیا این اقدام مدیر در زمان رسیدگی به پرونده قبل از صدور رای قابل دادخواهی در دیوان میباشد؟
باتشکر